Kvällsföredrag 30 nov 2012 Stockholm

Öppet föredrag

En praktisk introduktion till

buddhistisk meditation och filosofi

Programmet

  • Fredag 30/11 kl 19:00 - 21:00.

Ett öppet föredrag för dig som vill få en introduktion till vad buddhistisk filosofi och meditation innebär i praktiken.

Om du efter föredraget tycker att det verkar intressant är du välkommen att delta i helgkursen.

Plats

Föredraget äger rum i Drom Tonpas lokaler på Erstagatan 28b, Södermalm. Se karta nedan.

...Tag dig dit med blåbuss 2 från Slussen (Katarinavägen) mot Sofia. Kliv av vid Erstagatan. Gå cirka 100 meter till Erstagatan 28b.

...Eller ta blåbuss 3 från Slussen (Katarinavägen) mot Södersjukhuset. Kliv av vid Åsögatan. Gå cirka 350 meter till Erstagatan 28b.

...Eller ta buss 53 från Centralen (Vasagatan) mot Henriksdalsberget. Kliv av vid Ersta sjukhus. Gå cirka 300 meter till Erstagatan 28b.

Ingång till lokalen är från innergården. Vi kommer finnas vid porten till innergården och öppna.

Om Lama Tenzin Sangpo

Lama Tenzin Sangpo

Lama Tenzin Sangpo är utbildad lama i den tibetanska traditionen. Han är utsänd av Chökyi Nyima Rinpoche för att undervisa vid center och dharmagrupper i Europa. En stor del av sin tid tillbringar han på centren Rangjung Yeshe Gomde i Österrike och Rangjung Yeshe Gomde i Danmark. Lama Tenzin reser även runt till olika dharmagrupper i Europa och Ryssland.

Lama Tenzin har gjort den traditionella treårs-retreaten, och är speciellt utbildad för de meditationer och ceremonier som utförs på Ka-Nying-klostret i Kathmandu. Tenzin-la är en mycket erfaren meditatör, och en väldigt grundlig och kunnig lärare.

Anmälan

Ingen föranmälan krävs - men om du vill hjälpa oss med planering och dimensionering, eller få reda på eventuella ändringar i programmet kan du anmäla dig med detta webbformulär - eller så kan du ringa eller maila till Göran med kontaktuppgifterna nedan.