40:e årliga seminariet


Kära vänner,

Chökyi Nyima Rinpoche har bekräftat nya datum för det 40:e årliga seminariet som tidigare blev uppskjutet. Detta seminarium om Buddhanaturen kommer att live-strömmas 1-6 maj, i två delar.

Rinpoche har vänligt nog gett sitt godkännande att denna undervisning kan göras tillgänglig till elever över hela världen. Undervisningen kommer att live-strömmas till registrerade användare med översättning till engelska, och med översättning till ett flertal andra språk via Zoom. Inspelningar kommer att vara tillgängliga strax efter varje live-sändning. Notera att alla deltagare måste lyssna på Rinpoches undervisning i den ordning den ges.

Seminariet kommer att bestå av två delar:

  1. Buddhanaturen: Del ett (1-3 maj) är öppen för alla.

  2. Buddhanaturen: Del två (4-6 maj) är öppen för de som uppfyller de kriterier som Rinpoche har angivit:

  • de som deltagit i de första tre dagarna (Del ett) av seminariet; eller

  • de som har fullbordat åtminstone The First Excellence av Tara's Triple Excellence-programmet; eller

  • de som tidigare har deltagit i något komplett seminarium med Rinpoche, antingen on-line eller personligen med fysisk närvaro.

Det 40:e årliga seminariet erbjuder ett unikt tillfälle för elever av alla nivåer—nybörjare till avancerade utövare—att få unik och värdefull undervisning från en av världens mest respekterade buddhistiska lärare. Vi ber dig därför att dela med dig av den här möjligheten med alla de som skulle kunna tänkas vara intresserade av att delta online.

Rinpoche kommer att undervisa på tibetanska, och det kommer att finnas översättning till danska, engelska, kinesiska, nepalesiska, portugisiska, spanska, ryska, ukrainska, tyska, och vietnamesiska.

Donationer: undervisningen kommer att erbjudas på donationsbasis. Som traditionellt bjuder uppmuntrar vi dig att ta det här tillfället i akt till att ge en generös donation för att stötta klostret och dess aktiviteter.

För mer information och registrering, besök: https://DharmaSun.org/seminars.

Om du registrerade dig redan i november förra året behöver du inte registrera dig igen. För att kolla din registreringsstatus, Logga inhttps://dharmasun.org och gå till My Account. I Seminar-sektionen bör du kunna hitta: Buddha Nature: Part One - status: Registered. Du kommer dessutom att få ett uppdaterat mail från Zoom med din personliga åtkomstlänk för Del 1.

För att meddela dina vänner, klicka här, eller dela länken till den här sidan.