Nyheter‎ > ‎

Chökyi Nyima Rinpoche undervisar "A Lamp to Dispel Darkness"

skickad 20 nov. 2010 08:53 av Peter Olin   [ uppdaterad 20 nov. 2010 09:17 ]
Idag, 2010-11-20 börjar Chökyi Nyima Rinpoches novemberseminarium i Boudhanath i Kathmandu. Ett fantastiskt tillfälle att få buddhistisk undervisning av en autentisk buddhistisk lärare. Och lyckligtvis gäller det även de av oss som inte har möjligheten att åka dit.

Rinpoches undervisning kommer att under en begränsad tid finnas tillgänglig på http://www.dharmasun.org - och i år är videokvaliteten HD - en riktigt lyft för den som vill se Rinpoche undervisa och Thomas Doctor översätta. Det finns också möjlighet att ladda ner MP3-filer för att lyssna på i en MP3-spelare.

Undervisningen äger rum på Ka-Nying-klostret i Boudhanath - mer information om Rinpoches kloster och verksamhet hittar du på http://www.shedrub.org.

Rinpoche undervisar om texten "A Lamp to Dispel Darkness" av Mipham Jampal Dorje (Mipham Rinpoche) -  de som deltar får också tillgång till texten som en PDF.

Meditationssessionerna kommer att använda sig av "A Treasury of Blessings", precis den text som Lama Tenzin undervisade när han var här 2009 och 2010. Så här är ett fint tillfälle att få en repetition från en äkta mästare.
Comments